Skip to content Skip to footer
0 items - 0,00€ 0
Barrel Room La Calavera

LA CALAVERA
Brett The System

Poc s'imaginaven en Mikel Mendizabal i en Marc Baulida, socis fundadors de La Calavera, que la seva afició de fer cervesa a casa, els portaria finalment a la seva passió i el seu ofici de l'actualitat.

La Calavera va néixer als voltants del 2011 en una masia del ripollès que va acollir els primers passos del que, a poc a poc, s'aniria convertint en una cerveseria consolidada dintre del panorama craft peninsular.

Inicialment la marca, amb fàbrica pròpia ubicada a Sant Joan de les Abadesses, va néixer amb cerveses de fermentació Ale de caràcter molt clàssic, amb una producció molt reduïda que voltava els 30HL mensuals. La seva trajectòria es va anar endinsant en l'experimentació, així com en el Barrel Aged, l'especialització de cerveses envellides en bótes de tots tipus. La constància en la maduració, l'esforç, i la dedicació que requereixen aquests estils, han consolidat un producte estable, orientat a tot un sector de públic més exigent, tècnic i amb una visió molt més amplia del concepte tradicional de cervesa. Avui en l'actualitat La Calavera ha augmentat la seva producció en una mitjana aproximada de 75 HL mensuals.

La fusió del pas del temps, els nous processos bioquímics que sorgeixen dintre de les diferents botes on reposa la cervesa durant un llarg període de temps, constitueixen un producte d'alta qualitat i complexitat que perfila la cervesa en noves dimensions de sabors, textures, matisos, caràcters i aromes.

La complexitat de les nostres cerveses ens han donat la possibilitat d'introduir-nos en mercats internacionals que veuen amb molt bons ulls el nostre perfil experimental. D'aquesta manera, La Calavera s'ha projectat en l'àmbit europeu, i en diferents parts del món com USA, China i Rússia, com un concepte cerveser amb identitat, i estil propi.

La nostra filosofia com a cerveseria és la de mantenir en tot moment un producte de molta alta qualitat, i prioritzar una producció més petita però alhora més cuidada. Curant tots els detalls, creant totes les situacions idònies, fent servir matèries primeres de primera qualitat, madurant la cervesa dintre de les bótes tot el temps que sigui necessari per aconseguir un resultat singular, diferent, únic i irrepetible.

LOVE BEER

HATE FASCISM!