Skip to content Skip to footer
0 items - 0,00€ 0

EL CATÀLEG
REFERÈNCIES FIXES

Les nostres cerveses de catàleg, són de fermentació Ale, s'inspiren en estils clàssics, amb la intenció d'oferir sabors sencers, càlids, amb un equilibri constant, que farà que sempre trobis aquella essència plena d'intensitat, gust i qualitat.

EXPERIMENTAL
EDICIONS LIMITADES

Les Experimentals són una línia de cerveses que reflecteixen la nostra creativitat i la passió que sentim per la cervesa artesana. Són cerveses que ens permeten combinar tota mena d'ingredients, processos, i matisos, que pretenen transformar la interpretació dels estils més clàssics, donant una nova versió completament diferent, sense oblidar l'essència natural i de qualitat que predomina en totes les nostres cerveses.

SOUR WOOD SERIES
EDICIONS LIMITADES MADURADES EN BÓTA

El concepte de les Wood Series ens trasllada a una nova dimensió. La cervesa es transforma durant un llarg procés de maduració dintre de bótes de roure de tots tipus (vi negre, blanc, cognac, whisky, tequila....). En aquest procés intervenen múltiples llevats, bacteris i microorganismes diferents, que molt lentament i mitjançant una nova fermentació van acidificant la cervesa, i la transformen en quelcom completament diferent del seu estat original.
El pas del temps, la llarga maduració, l'envelliment de molts mesos, inclús anys, fa que la cervesa s'ompli de complexitat i d'extraordinàries notes de fusta, roure, que ens recorden al vi o d'altres begudes que tenen fermentacions molt paral·leles.

DARK WOOD SERIES
EDICIONS LIMITADES MADURADES EN BÓTA

Amb les Wood Series fosques volem sobrepassar les lleis establertes amb qualsevol estil fosc o de caràcter maltòs. Les nostres botes de roure que anteriorment havien conservat diversos destil·lats durant anys i generacions, ara, acullen cerveses d'extrema graduació i densitat.
El pas del temps, la llarga maduració, l'envelliment de molts mesos, inclús anys, fan que la cervesa s'ompli de complexitat i d'extraordinaris matisos alicorats que recorden els destil·lats que contenien.

Gose craft beer Oloroso Barrels
pack degustación barrel aged cerveza artesana -7%
cerveza roja con cerezas
Cerveza envejecida en barricas de Oloroso
SOUR IPA BEER
pack de cervezas personalizado Oferta!
cata cervesa artesana
Cerveza Ale Down by Law
pack regalo cerveza artesana -5%
Cerveza Gose
Cerveza Belgian IPA
cerveza Imperial black sour

BEU AIGUA AMB MODERACIÓ
ÉS LA TEVA RESPONSABILITAT