Skip to content Skip to footer
0 items - 0,00€ 0

ENVIAMENTS GRATUÏTS*

COMANDES PENINSULARS A PARTIR DE 48€

Gose craft beer Oloroso Barrels
pack degustación barrel aged cerveza artesana -7%
cerveza roja con cerezas
Cerveza envejecida en barricas de Oloroso
SOUR IPA BEER
pack de cervezas personalizado Oferta!
cata cervesa artesana
Cerveza Ale Down by Law
pack regalo cerveza artesana -5%
Cerveza Gose
Cerveza Belgian IPA
cerveza Imperial black sour

Cerveza artesana en Girona

La Calavera coop

La Calavera és un projecte de cervesa artesana de caràcter molt experimental. Tot i que els seus inicis, i de fet encara, elaborem cerveses de fermentació Ale de tipus clàssic, actualment la nostra identitat dintre de l’escena craft té un accent posat en les cerveses més arriscades i sobretot cerveses envellides en bóta. L’especialització en el Barrel Aged, ja sigui en estils foscos, com en estils wild/sour, ens està aportant una dinàmica de constant investigació i aprenentatge. Cada cop més, les nostres cerveses destaquen per la maduració, envelliment i pas del temps, on ens nodrim d’una altra definició de complexitat i matisos.

La nostra intenció és aconseguir una qualitat molt alta, en comptes d’assolir un gran volum de producció. La qualitat com a eix fonamental de la nostra raó de ser.

FEM CERVESA

La calavera

El nostre objectiu és la recerca d’un producte singular i de qualitat, coherent amb el medi que l’envolta. Actualment estem immersos en les Wood series, cerveses envellides en bótes de roure de tota mena, vi negre, vi blanc, vi dolç, whisky, rom… Aconseguim una gamma de fermentacions més alcohòliques, àcides, espontànies i subjectes al temps i maduració. Una línia de cerveses que fusiona tota mena d’estils amb caràcter de fusta i un ampli ventall de sabors i matisos.

cerveza La Calavera

VISITAS / TOUR GUIADOS / CATAS