ALICE THE DOG

India Pale Ale

7,5% 33cl.

 

WALKING COELIACS

Pale Ale - Gluten Free

5,4% 33cl.

 

MEDICAL

Imperial Stout

8,5% 20cl.

 

KEROSENE

Belgian Saison

5,3% 33cl.

 

Les birres.El catàleg.

Amb un procés 100% natural, la nostra cervesa és el resultat del procés bioquímic realitzat per ingredients propis de la terra: l’aigua, l’ordi maltejat, el llúpol i el llevat. Cada fase d’aquest procés té al darrere un esforç i una dedicació completament artesanal que rebutja els mètodes industrials. El nostre objectiu és la recerca d’un producte singular i de qualitat, coherent amb el medi que l’envolta. Aquestes són les cerveses del nostre catàleg.

First Aid Kit | Kit de Primers Auxilis.

El Pack consta de 3 ampolles Medical Stout versionades per l’ocasió. Una ampolla de l'original Medical Stout, (Imperial Stout 8,5%, 90 Ibus), una altra de la versió Svensk Vodka Stout, (Original Medical Stout blend Svedka Vodka 11'3%, 90 Ibus) i la darrera la versió Irish Republican Stout (Original Medical Stout blend Bushmills Whiskie 10%, 90 ibus).

Wood series | Les itinerants.

Les Wood series són cerveses envellides en bótes de roure de tot tipus, vi negre, vi blanc, vi dolç, whisky, rom... Aconseguim una gama de fermentacions més alcohòliques, àcides, espontànies i subjectes al temps i maduració.  Una línia de cerveses que fusiona tota mena d'estils amb caràcter de fusta i un ampli ventall de sabors i matisos.

FRUITS OF

THE DOOM

Wheat Ale

 6,3% 37,5cl.

 

BLUE BLOOD

Imperial Stout

11,8% 37,5cl.

 

 

MISANTROPY

Belgian Trippel

11,8% 37,5cl.

 

NO GODS

NO MASTERS

Red Sour

 8% 37,5cl.

 

BRETTERNITY

Sour Grape Saison

  8,6% 37,5cl.

 

HELLSHOCK

Sour Aged

7,1% 37,5cl.

 

VALVULINE

Imperial Porter

10,8% 37,5cl.

 

La Calavera.Traficants de cerveses.

La Calavera neix l'any 2012, amb la seva introducció dintre de la cooperativa de treball associat Riembau que comparteix amb el restaurant La Barricona, amb qui manté un projecte en comú gastronòmic-cerveser. Produïm cervesa artesana. Lluny de la indústria. A prop dels llúpols. I de les maltes. I dels seus sabors i de les seves aromes.

 

Tenim un catàleg. I també fem coses rares. I col·laboracions. Perquè som com som i, sobretot, perquè venim d’on venim. I venim de les mobilitzacions contra el Quinto Centenario. I venim del Rock Antimili. I som el resultat d’Ateneus populars. I som centres socials. I ara fem cervesa. Sí. I a més t’agradarà.

Horari.

 

De dilluns a divendres

 

de 9.00h a 12.20h

i de 13:20h a 17:00h

 

 

 

Tel. 972 72 11 01

Riembau.Cooperativa de treball associat.

Del "va com va" al "va com volem", del projecte col•lectiu, així neix el 2009 a Ripoll la Cooperativa Riembau SCCL. I en el nostre imaginari un objectiu compartit: tirar endavant un projecte de cooperació social, a la comarca del Ripollès. I perquè potser comencem a anar de tornada en algunes coses i hem aconseguit saber el que no volem ni ens interessa, per aquí estem, apostant per l'autogestió del treball i la sobirania alimentària... de la terra a la taula!.

 

 

Som La Calavera i també La Barricona, la casa de menjars de la cooperativa. Amb menús treballats. Tant entre setmana com en cap de setmana. Equilibrats i realitzats en funció del mercat, la temporada i els productors locals. Una cuina tradicional. La de xup-xup. La de tota la vida i combinada amb sabors arribats d’arreu utilitzant les últimes tècniques de cuina.

 

Planeta Calavera.Marcianades.

Doncs si, fem birres, i també ens agrada organitzar la fira de la cervesa artesana (Brewtast), fer visites guiades a les nostres instal.lacions i perquè no, dissenyar les nostres propies marcianades.

Brewtast.

 

El Brewtast és el resultat de la unió de dos passions: la cuina i la cervesa.  Durant el darrer cap de setmana de juliol celebrem a les instal.lacions de la Barricona una fira dedicada a la cervesa artesana.  Durant aquests dies obrim les portes de la cooperativa a diferents elaboradors que munten stand amb el seu producte i, des del restaurant, ofereixen als assistents el resultat d’un any de proves al voltant dels plats que hem anat treballant en cada carta de temporada.  Com a activitats paral.leles oferim tastos, concursos i tallers d’elaboració.

 

 

Fes clic al cartell per veure més Brewtast.

Mapa.La Calavera.

Situat al polígon industrial Cal Gat de Sant Joan de les Abadesses.

 

Les Birres                                

Inici

Polígon industrial Cal Gat | Sant Joan de les Abadesses | Girona | Telèfon 972 72 11 01 | cervesalacalavera@gmail.com

© Copyright 2015  |  Disseny: www.pereesquerra.cat  |  Programació: www.r4zlabs.net